400.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvány talált gazdára a II. Winners’ Day-en

Tavaly, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre a Winners’ Day, ahol angolszász gyökerű sportokat próbálhattak ki a látogatók. Az idei eseményen a sportágválasztó szándék mellett, egy iskolai versenyre is sor került. A Karácsony közeledtével elsősorban az ajándékozás volt a verseny célja, melyre 8 oktatási intézményből több mint 100 résztvevő érkezett. Ép, értelmi fogyatékos és mozgássérült diákok együtt sportoltak és próbálták ki az amerikai focit, dartsot, golfot, gyeplabdát, ligarögbit, krikettet, szkandert, valamint az egyik legnépszerűbb parasportot, a bocsát.

Az “Iskolák versenyét” egy győri iskola, a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda csapata nyerte, de mind 8 oktatási intézmény 50.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvánnyal térhetett haza.

Természetesen a versenyen kívül érkező látogatók sem távozhattak üres kézzel, akik a sportok kipróbálását követően helyesen töltötték ki a totót, egy-egy Winners’ Day pólóval lettek gazdagabbak.

Az esemény Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával valósult meg.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>