Vigyél haza Te is egyet a Winners’ Day egyedi ajándékai közül

Már a június 2-i Winners’ Day előtt is lehetőséget adunk, hogy az érdeklődők megismerkedjenek az angol szász sportokkal, méghozzá testközelből. Ráadásul az érdeklődés jutalma sem marad el, hiszen aki legalább egy Winners’ Day pecsétet begyűjt az esemény előtt, egyedi Winners’ Day ajándékot kap, a három legszerencsésebb látogató pedig a nap végén egy tablettel lesz gazdagabb.

Sportági partnereink számos eseményt rendeznek májusban. Aki pedig legalább egy eseményre ellátogat ezek közül, a III. Winners’ Day-en egyedi, az esemény logójával ellátott ajándékot vehet át. A választható ajándékokat és a látogatható eseményeket Facebook oldalunkon tesszük közzé folyamatosan, így mindig érdemes figyelni.  A játékban való részvételhez csupán csak le kell tölteni a menetlevelet, melyre össze kell gyűjteni a pecsét lenyomatot. A menetlevelet pedig a III. Winners’ Day-en érkezéskor le kell adni, amiért cserébe már át is lehet venni az egyedi ajándékot.

III. Winners Day_menetlevél

A legszerencsésebbek egy-egy tablettel lesznek gazdagabbak, hiszen azok között, akik leadták menetlevelüket, 3 db tabletet is kisorsolunk a III. Winners’ Day-en.

Az események, ahol gyűjthettek pecsétet:

2017. május 6., szombat 10.00-16.00: Gyeplabda, Főnix SE bajnoki mérkőzései (Helyszín: Metrosport pálya, 1162 Budapest Csömöri út 158.)
2017. május 7., vasárnap, 14.00: Amerikai foci, Budapest Wolves – Miskolc Steelers HFL mérkőzés (Helyszín: ELMŰ Sporttelep – szervezés alatt, 1138 Budapest, Népfürdő u. 20.)
2017. május 26-27., péntek és szombat 10.00-16.00: Nagy Sportágválasztó. A Magyar Krikett Szövetség sátránál lesz lehetőség a pecsét begyűjtésére.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>