Idén is megrendezésre kerül az angol-szász sportok integrált szabadidősport fesztiválja, azaz a Winners’ Day.
A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) integrált szabadidősport rendezvényére 2017. június 2-án kerül sor. Az esemény célja, hogy ép és fogyatékkal élő emberek együtt sportoljanak és ismerkedjenek meg angol-szász sportokkal (amerikai foci, cheerleading, darts, frizbi, ligarögbi, krikett, minigolf, szkander).
Az „ismerkedésre” már az esemény előtt sor kerül, hiszen aki legalább két szakmai partnerünk májusi eseményére is ellátogat, a Winners’ Day-en értékes ajándékot kap. A részleteket és az eseményeket megtaláljátok április 19-től a Winners’ Day hivatalos weboldalán és Facebook oldalán.
A Winners’ Day idén is ingyenes, valamint szakmai partnereink kijelölt eseményei is díjmentesen látogathatók azok számára, akik a Winners’ Day igazolófüzettel érkeznek.

A rendezvény keretein belül idén is külön versenyt hirdetünk oktatási intézmények, gyermekotthonok részére. A versenyen a megjelenő sportágakkal kapcsolatos feladatokat kell minél ügyesebben teljesíteni. A FODISZ a 10 legjobban teljesítő intézmény részére 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványt ajánl fel. További információk hamarosan.
Helyszín: ELTE Mérnök utcai Sporttelep (1119 Budapest, Mérnök u. 35.)
Időpont: 2017. június 2. péntek, 10.00 – 18.00
Szervező: Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége
Szakmai partnerek: Budapest Wolves, Főnix SE, Magyar Frizbi Szövetség, Magyar Ligarögbi Szövetség Nonprofit Kft., Magyar Krikett Szövetség, Magyar Szkander Szövetség.

Igen, bármilyen hihetetlennek is tűnik, de Neked csak egy dolgod van: eljönni a II. Winners ’ Day rendezvényre, az angol-szász sportok integrált szabadidősport fesztiváljára, és jól érezni magad. Pontosan ütni és dobni, ügyesen elkapni és futni, valamint önbizalomtól telve állni a szkander asztal mellé. Ennyi.

III. Winners ’ Day Sportfesztivál az ELTE Mérnök utcai Sporttelepén. Egy esemény, amit a győztesek nem hagyhatnak ki!

Facebook-esemény

Helyszín: ELTE – Mérnök utcai Sporttelep

Időpont: 2017. június 2. 10:00 – 18:00