Több százan látogattak el a Margitszigetre

  1. június 7-én, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban került megrendezésre az I. Winners’ Day Integrált Családi és Diák Szabadidősport Fesztivál, ahol 10.00 – 16.00 óráig ingyenesen, kötetlen formában volt lehetősége kipróbálnia a mozogni és sportolni vágyó résztvevőknek az igazán nem mindennapi sportokat.

Az eseményen profiktól lehetett tanulni, és profikat lehetett csodálni bemutató mérkőzéseken darts, frizbi, amerikai foci, krikett, baseball, biliárd, szkander, gyeplabda és ligarögbi sportágakban.

A rendezvényen korosztályi megkötés nem volt, kortól és nemtől függetlenül vehettek részt a sportfesztiválon a mozogni vágyó emberek.

Az I. Winners’ Day Sportfesztivál már megszületésekor is fontos célként tűzte ki maga elé, hogy fogyatékkal élő gyerekek számára is megteremtse a mozgás és sportolás lehetőségét, így tehát tanulásban akadályozott diákok is részt vettek az eseményen, köszönhetően a Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetség támogatásának.

A rendezvény az alábbi lebonyolítás szerint zajlott:

06.00 – 9.30: Pályák, standok, sátrak beállítása

10.00 – 13.40:

  • Az egyes pályákon (térkép csatolva) folyamatosan zajlik az aktivitás, a résztvevők minden sportágat ingyenesen próbálhatnak ki;
  • Aki igényli, edzők segítségével tanulhatja az adott sportág fortélyait;
  • Zajlik a falmászó verseny;
  • Óránként darts és biliárd bemutatók.
  • Ability Park – érzékenyítő játékok, ügyességi versenyek

14.00 – 16.00: Darts, biliárd és szkander sportágakat továbbra is ki lehet próbálni.

13.40 – 13.55: Cheerleader bemutató

14.00 – 14.20: Amerikai foci bemutató mérkőzés a nagy füves pályán

14.25 – 14.45: Frizbi bemutató mérkőzés a nagy füves pályán

14.50 – 15.10: Krikett bemutató mérkőzés a nagy füves pályán

15.15 – 15.35: Ligarögbi bemutató mérkőzés a nagy füves pályán

15.40 – 16.00 Baseball bemutató mérkőzés a nagy füves pályán

Az eseményen több száz ember vett részt, és a sportfesztiválról négy országos televízió (RTL Klub, M1, ATV, Hír Televízió), valamint több mint 20 online médium számolt be.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött. Találkozunk jövőre!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>